Oililyshop

  • Geldig vanaf: 01-01-2014
  • Geldig tot: 23-01-2018
Elke dag vind je op de actiepagina van pompiedoe.be de laatste aanbiedingen en acties van Oililyshop, bekijk alle oililyshop acties! Klik, shop en pak je voordeel!
Apr
28
2015
Nieuwe collectie Oilily zomer 2015

Voor het seizoen zomer 2015 heeft Oilily weer uitgepakt met frisse nieuwe kleuren en mooie nieuwe materialen. Zowel voor de dames als de meisjes zijn er weer heel veel nieuwe artikelen beschikbaar. Natuurlijk vind je in de zomercollectie de bekende bloemenprints weer terug, maar ook gewaagde kleurcombinaties en spannende patronen zijn volop te vinden deze zomer!

Voor de Dames zijn er deze zomer weer veel nieuwe artikelen te vinden zoals leuke vesten, jurken met seersucker weeftechniek en materialen zoals katoen, acryl, polyester en nylon.

In de Oilily collectie voor meisjes vind je natuurlijk weer veel artikelen met hand geschilderde Oilily prints. Ook dit seizoen is er weer veel katoen gebruikt vaak in combinatie met polyester. Neem een kijkje in onze Oilily collectie, je vind er zeker wat je zoekt!

logo oililyshop

Het bedrijf Oilily bestaat al sinds 1963 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de modewereld. Bijna iedereen kent Oilily van de frisse kleuren en drukke patronen. Oilily verkoopt kleding en accessoires voor Dames, meisjes en jongens. De Online Oilily webshop heeft het volledig assortiment in online staan. Hier vind je alle nieuwe artikelen en informatie over de opkomende artikelen en seizoenen. Ook vind je in de Oilily webwinkel artikelen van vorige seizoenen waarbij je flinke korting kunt ontvangen op heel veel artikelen. Oilily heeft een grote fanbase en het team van Oilily krijgt vaak inspiratie van de ideeen die fans hebben.

Extra Oilily korting in de outlet
In ons Oilily overzicht kun je iedere dag een compleet aanbod vinden van alle winkels die Oilily verkopen. Hier vind je een actueel overzicht van alle Oilily kleding en accessoires, Oilily tassen en woonaccessoires. Er zijn veel Oilily artikelen te koop met flinke korting die kan oplopen tot wel 75%.Bekijk alle acties hier

Deze acties en Oililyshop aanbiedingen heb je gemist

maar probeer ze gerust wie weet werken ze nog steeds!

KLIK HIER VOOR DE KORTING
  • Geldig vanaf: 2015-09-28
  • Geldig tot: 2015-10-28
Kijk op de sale en outletafdeling voor hoge korting op uw favoriete kledingmerk! Koop bij Oilily met veel voordeel!