/Asos.com
Asos.com

Asos discount code, acties en aanbiedingen

Alle korting, acties en discount codes van Asos

Asos discount codeAsos in een internationaal bedrijf wat in bijna alle landen levert. Asos bestaat sinds 2000 en het woord asos is afgeleid van AsSeenOnScreen. De formule is ooit begonnen met de bedoeling om de outfits die door de sterren gedragen werden te verkopen via het internet. De oorspronkelijke naam AsSeenOnScreen werd al snel afgekort tot ASOS. Snel na de lancering werd er niet alleen maar mode verkocht die door sterren gedragen werd maar mode van allerlei merken. Op dit moment verkoopt ASOS 80.000 artikelen van bekende merken zoals Adidas, Armani exchange, Asics, Calvin Klein, Converse, DKNY, Dolce & Gabbana, Esprit, G-Star, Hollister en vele vele andere populaire merken.

Asos bied een heleboel voordelen aan hun klanten. Zo kunt u vanaf een klein bedrag next day delivery afsluiten. De klantenservice is te bereiken via chat, twitter, facebook, facebook messenger of e-mail. De artikelen die u koopt bij ASOS zijn altijd voordelig van prijs, maar er zijn bijna altijd acties en aanbiedingen beschikbaar waarmee u extra kunt besparen op uw aankopen. Regelmatig zijn er ook discount codes beschikbaar waarmee klanten extra korting ontvangen op hun bestelling. Met zo’n discount code kunt u extra voordelig bestellen. Natuurlijk zijn er wel bepaalde voorwaarden waaraan u moet voldoen om de code te kunnen gebruiken.

Vergelijkbare kortingscodes, acties en aanbiedingen

Asos

ASOS korting tips

Discount code ASOS

Af en toe is er een discount code van Asos beschikbaar. Een kortingscode, actiecode of vouchercode kunt u meestal invullen tijdens de bestelling zodat u extra korting krijgt op uw aankopen.

ASOS discount code 10%

Speciaal voor studenten heeft ASOS een speciale actie waarmee je altijd 10% korting op je bestelling krijgt. Door het speciale formulier in te vullen op de website ontvangt u een speciale code van 10% korting.

ASOS Solden

De Solden periode is het moment om goedkoop te bestellen bij ASOS want met kortingen van 20%, 30%, 40%, 50% tot wel 70% bespaart u flink op uw aankopen. De Solden periode is vaak kort en het aantal artikelen wat beschikbaar is tijdens de ASOS Solden is vaak beperkt.

Vorige acties en discount codes