/JBC
JBC

JBC kortingscode, acties en korting

Alle korting, acties en kortingscodes van JBC

Zalando kortingscodeJBC.be is de online store voor mode en accessoires voor het hele gezin. Voor baby’s, jongens, meisjes, dames en heren kunt u voordelig een complete outfit aanschaffen. Elke dag verzamelen wij voor u de laatste acties, aanbiedingen en kortingscode om zo voordelig mogelijk online uw aankopen te doen.

Bij JBC hebben ze mode voor het complete gezin, wat bij JBC belangrijk is is duurzaam ondernemen. Want investeren in duurzaam ondernemen is investeren in de toekomst!

Sinds 1 april 2015 zijn ze lid van de internationaal erkende Fair Wear Foundation. FWF zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden in de textielindustrie in landen waar kleding wordt gemaakt. Ze streven naar faire kleding tegen een faire prijs.

JBC heeft ook een unieke internationale samenwerking met andere retailers/merken om de brandveiligheid en de algemene veiligheid van de gebouwen in Bangladesh te controleren en te verhogen. JBC vindt het belangrijk dat er gezamenlijke initiatieven over landen heen ondernomen worden, daarom dat JBC dit akkoord als eerste Belgische onderneming ondertekend heeft.

I AM is een kwaliteitsvol en eigentijds merk dat je terugvindt bij JBC, en dat voluit de kaart van duurzame mode trekt. Bij het creëren van de I AM-collectie wilt designer Sven Bullaert een voorloper zijn en kiest hij voor innovatieve materialen, zoals lyocel, biokatoen, gerecycleerd polyester en bamboe. Echte duurzaamheid vraagt naar een 360° aanpak, die steunt op transparantie en openheid over wat je al doet.

JBC hecht belang aan dierenwelzijn. Ze handelen hier dan ook naar bij het gebruik van dierlijke producten in hun kleding. Ze verkopen onder andere geen bont, enkel imitatiebont. Verder mag er geen angorawol verwerkt worden in hun producten. Eind 2016 sloten ze zich ook aan bij het internationale Fur Free Retailer Programme.

Vergelijkbare kortingscodes, acties en aanbiedingen

Vorige acties en kortingscodes

JBC

JBC korting tips

Kortingscode JBC

Af en toe is er een kortingscode van JBC beschikbaar. Een kortingscode, actiecode of vouchercode kunt u meestal invullen tijdens de bestelling zodat u extra korting krijgt op uw aankopen. Uw bestelling wordt vanaf 50 euro gratis verzonden door JBC dus daar heeft u geen speciale code voor nodig. Voor een JBC actiecode kortingscode gelden wel vaak bepaalde voorwaarden zoals een minimum bestelbedrag of een geselecteerd merk of product waarvoor de code geldig is.

Nieuwsbrief korting

Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kun je er zeker van zijn dat je als eerste de nieuwe acties en aanbiedingen ontvangt. Ook zijn er voor klanten regelmatig leuke acties en kortingscodes beschikbaar waarmee je voordelig kunt winkelen in de webshop van JBC. Bij aanmelding op de nieuwsbrief ontvangt u bovendien de kortingscode JBC 5 euro waardoor uw eerste bestelling extra voordelig is!

JBC Solden

Tijdens de Solden kunt u ook goedkoop bestellen via de webwinkel van JBC.be. Tijdens de speciale Solden periode ontvangt u kortingen van 20%, 30%, 40%, 50% tot wel 70%. De Solden periode is vaak kort en het aantal artikelen wat beschikbaar is tijdens de JBC Solden is vaak beperkt. Er zijn echter ook regelmatig stapelkortingen of speciale acties waarmee u extra voordelig kunt shoppen.

Favoriete merken

JBC heeft een aantal favoriete merken.  Een aantal van deze merken zijn: Sora, Best Price, I AM, #familystoriesJBC en vele andere. Of u nu op zoek bent naar kleding, schoenen of accessoires, bij JBC vind u uw favoriete duurzame merk!

Feiten over JBC

  • JBC klantenkaart voor sparen voor extra korting

  • Gratis levering in uw favoriete JBC winkel

  • Gratis levering vanaf 50 euro

  • Duurzame producten

  • Gratis retourzending binnen 30 dagen