/La Redoute
La Redoute

La Redoute actiecode, acties en kortingscodes België

Alle korting, acties en actiecodes van La Redoute

actiecode la RedouteLa Redoute is één van de bekendste warenhuizen in België. La Redoute is al meer dan 20 jaar aanwezig in België en tevens een van de bekendste warenhuizen. In de webwinkel van La Redoute vind je een grote diversiteit aan producten. Van sokken tot slaapkamers het is allemaal te koop. Bent u op zoek naar een merk? In de La Redoute webshop vind u enorm veel bekende merken zoals Adidas, S Oliver, VERO MODA, UGG, Tommy Hilfiger en heel veel andere bekende merken. Ook vind je verschilende eigen merken in de webwinkel zoals: Mademoiselle R, Soft Grey en Laura Clément. De prijzen in de La Redoute webwinkel zijn altijd scherp. Door gebruik te maken van een actiecode kunt u extra besparen op uw aankopen.

De meeste mensen kennen la Redoute al jaren en weten dat het concern staat voor kwaliteit en goede service. Door de jarenlange ervaring weet het support team precies hoe ze snel en professioneel vragen en problemen van klanten op moeten lossen. Voor klanten zijn er een aantal voordelen. Eén ervan is de la Redoute card waarmee u kunt profiteren van veel promo aanbiedingen, exclusieve kortingen en de mogelijkheid om later te betalen. Bij het afsluiten van de redoutecard ontvangt u al meteen 50% korting op de aanschaf van uw eerste artikel.

Vergelijkbare kortingscodes, acties en aanbiedingen

Vorige La Redoute kortingscodes, acties en aanbiedingen

La Redoute korting tips

Actiecode la Redoute

Een Actiecode la Redoute nodig? Regelmatig zijn er actiecodes beschikbaar. Met een actiecode krijgt u meestal een percentage korting maar soms ook een bedrag aan korting.

Nieuwsbrief korting

Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kun je er zeker van zijn dat je als eerste de nieuwe acties en aanbiedingen ontvangt. Ook zijn er voor klanten regelmatig nieuwe acties en actiecodes voor La redoute beschikbaar waarmee je voordelig kunt winkelen in de webshop. Bij aanmelding op de nieuwsbrief ontvangt u bovendien  een actiecode van La Redoute die u kunt gebruiken voor uw eerste aankoop. Elke nieuwe klant kan zo flink besparen op de eerste bestelling.

La Redoute outlet pagina

Het hele jaar door kunt u flink besparen op uw aankopen via een speciaal outlet gedeelte op de website. U kunt via de outlet producten bestellen waarop flinke korting wordt gegeven. De producten die u kunt vinden in de outlet van LaRedoute.be zijn meestal restanten, artikelen die uit de collectie gaan of producten die over zijn uit de Solden. Natuurlijk zijn het nieuwe artikelen en kunt u door gebruik te maken van deze sectie op de website goedkoop artikelen bestellen.

Feiten over La Redoute

  • U heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling gratis te retourneren.

  • Vanaf 10 Euro kost verzending van uw bestelling 1 Euro.

  • Als u de La Redoute app download ontvangt u 10 Euro korting op uw eerstvolgende aankoop.

  • U kunt uw bestelling gratis laten verzenden en ophalen in een Kariboo ophaalpunt.

  • La Redoute is actief in 26 landen

  • Er meer dan 10 miljoen actieve gebruikers zijn die bestellen via de winkels en de website(s).

  • U kunt uw aankopen achteraf betalen via de La Redoute kaart

la Redoute trends

De laatste nieuwe trends vind u terug op de website van www.laredoute.com. De trendspotters houden nauwlettend alle nieuwe trends in de mode industrie in de gaten en zodra er weer een nieuwe trend is gespot delen ze die met hun klanten. Door snel in te spelen op de vraag in de markt zijn er altijd veel actuele producten te koop in de webshop. Vaste klanten weten dan ook dat de kleding, schoenen en deco artikelen in de webwinkel altijd actueel zijn en meegaan met de laatste nieuwe mode. Natuurlijk worden klanten via e-mail, social media en website op de hoogte gehouden als er nieuwe producten beschikbaar zijn.