/Zalando
Zalando

Zalando kortingscode, acties en korting

Alle korting, acties en kortingscodes van Zalando

Zalando kortingscodeZalando.be is de grootste online fashion webwinkel van België. Op de website van Zalando vind u duizenden artikelen van heel veel populaire merken. In het assortiment van Zalando zijn artikelen te vinden van heel veel bekende en populaire merken maar ook nieuwe merken vind je zeer vaak in de webwinkel van Zalando.be. Elke dag kunt u shoppen voor de mooiste outfit en vind u fashion tips en informatie over de laatste nieuwe trends. Op deze pagina vind u dagelijks de beste korting van Zalando.be en door gebruik te maken van deze acties kunt u flink besparen op uw aankopen!

Zalando is geweldig wat betreft de service en kwaliteit. Het team van Zalando staat altijd klaar om te helpen bij een nieuwe bestelling, te assisteren als er vragen zijn over een bestelling en om problemen op te lossen of te helpen bij het retourneren van uw aankopen. Niet alleen is de service erg goed maar ook de prijzen zijn zeer concurrerend. Maar bovendien zijn er bij Zalando vaak acties of aanbiedingen waarmee u extra kunt besparen op uw bestelling(en). Ook kunt u in het promo gedeelte vaak koopjes vinden. Dit zijn dan artikelen waar extra veel korting op gegeven wordt. Af en toe is er zelfs een Zalando kortingscode beschikbaar voor klanten. Hiermee kunt u dan goedkoop artikelen bestellen die voldoen aan de voorwaarden van de actiecode bijvoorbeeld zalando kortingscode 10 euro vanaf 50 euro te gebruiken. Leest u daarom voor gebruik altijd eerst even goed wat de voorwaarden zijn.

Vergelijkbare kortingscodes, acties en aanbiedingen

Vorige acties en kortingscodes

Laatste Zalando video

Zalando korting tips

Kortingscode Zalando

Af en toe is er een kortingscode van Zalando beschikbaar. Een kortingscode, actiecode of vouchercode kunt u meestal invullen tijdens de bestelling zodat u extra korting krijgt op uw aankopen. Uw bestelling wordt meestal gratis verzonden bij Zalando dus daar heeft u geen speciale code voor nodig. Voor een Zalando actiecode gelden wel vaak bepaalde voorwaarden zoals een minimum bestelbedrag of een geselecteerd merk waarvoor de code geldig is.

Nieuwsbrief korting

Bij inschrijving voor de nieuwsbrief kun je er zeker van zijn dat je als eerste de nieuwe acties en aanbiedingen ontvangt. Ook zijn er voor klanten regelmatig leuke acties en kortingscodes beschikbaar waarmee je voordelig kunt winkelen in de webshop van Zalando. Bij aanmelding op de nieuwsbrief ontvangt u bovendien de kortingscode Zalando 10% waardoor uw eerste bestelling extra voordelig is!

Zalando Solden

Tijdens de Solden kunt u ook goedkoop bestellen via de webwinkel van Zalando.be. Tijdens de speciale Solden periode ontvangt u kortingen van 20%, 30%, 40%, 50% tot wel 70%. De Solden periode is vaak kort en het aantal artikelen wat beschikbaar is tijdens de Zalando Solden is vaak beperkt. Er zijn echter ook regelmatig stapelkortingen of speciale acties waarmee u extra voordelig kunt shoppen.

Favoriete merken

De lijst van favoriete merken bij Zalando is erg groot. Zo kunt u in de merkenlijst populaire sport en casual merken vinden zoals Adidas, Nike, Converse, Lacoste, Vans, Superdry of New Balance maar ook gewilde topmerken zoals Ralph Lauren, MICHAEL Michael Kors, Tommy Hilfiger, Guess en Calvin Klein. Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit het enorme overzicht van de merken die u kunt vinden in de webwinkel. Of u nu op zoek bent naar kleding, schoenen of accessoires, bij Zalando vind u uw favoriete merk!

Luxe artikelen

Bent u op zoek naar luxe artikelen van bekende ontwerpers? Dan bent u bij Zalando.be aan het juiste adres. Schoenen, kleding en accessoires zoals sieraden en tassen van topmerken en bekende ontwerpers zijn in overvloed te koop in de webshop. Ook van nieuwe designers zijn er veel artikelen te vinden in het webwinkel. Zalando is erg goed in het volgens en vinden van nieuwe trends en daarbij ook het erkennen van nieuw toptalent.

Feiten over Zalando

  • Zalando heeft 20 miljoen actieve klanten in de landen waar ze actief zijn.

  • Er zijn 1500 verschillende merken te vinden in de Zalando.be webwinkel

  • Er zijn meer dan 200.000 producten te vinden in de webshop.

  • De website van Zalando wordt meer dan 160 miljoen keer bezocht per maand.

  • Per actieve klant worden er gemiddeld 4 bestellingen geplaatst.

  • Jaarlijks worden er 70 miljoen bestellingen geplaatst.

  • Er werken in totaal 11.000 mensen bij Zalando.

  • Zalando is actief in 15 landen.

  • Verzending en retourneren van uw bestelling is gratis.

  • U heeft 100 dagen de tijd om uw bestelling te retourneren.

Populaire Zalando producten

Elke dag vind je hier de beste Zalando producten en informatie. De laatste aanbiedingen en acties vind je in het Zalando product overzicht.

Bekijk de laatste nieuwe producten en zie welke producten in de aanbieding zijn.

Het aanbod van Zalando is enorm groot, zo zijn er voor heren, dames en kinderen heel veel verschillende categorieën en producten. Ook bekende merken en nieuwe trends zijn in het overzicht te vinden.